15e editie Hoogeveense Cascaderun

15e editie Hoogeveense Cascaderun

Morgen is het zover: de 15e editie van de Hoogeveense Cascaderun! Deze grootste en leukste run van Drenthe trekt duizenden deelnemers en toeschouwers naar Hoogeveen. Ben jij een van de deelnemers? Dan heb je wellicht nog wat vragen over de Cascaderun. Hieronder hebben we de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Hoe laat begint de Cascaderun?
De Cascaderun begint op zondagochtend om 10:00 met de Unicef Kinderloop. De overige afstanden starten in de loop van de middag:

  • 13:00 – GigaG Cascaderun
  • 13:35 – 10 Engelse Mijl
  • 14:00 – 5 Engelse Mijl

Waar is de start?
De start is aan het Raadhuisplein in Hoogeveen. Daar vind je verschillende startvakken, van A t/m F. De ingang van ieder vak is aan de achterkant van het startvak. Op je startnummer staat in welk startvak je moet starten. Zorg dat je uiterlijk 10 minuten voordat je start in het juiste startvak staat!

Kan ik me nog inschrijven?
Nee, de inschrijving voor de Cascaderun is inmiddels gesloten. Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de run van dit jaar.

Kan ik mijn startbewijs nog ophalen?
Ja, dat kan! Op zondagochtend kun je je startbewijs ophalen in De Tamboer. Dit kan tussen 10:00 en 12:30.

Hoe kan ik het beste naar de Cascaderun reizen?
Het is aan te raden om met de fiets of het openbaar vervoer naar de Cascaderun te komen. Er zijn diverse parkeerplaatsen beschikbaar, o.a. bij de Groenewegenstraat.

Is er een garderobe aanwezig?
Ja, er is een garderobe aanwezig in De Tamboer. Hier kun je je spullen achterlaten tijdens de run.

Wat gebeurt er na afloop?
Na afloop van de Cascaderun is er een gezellige afterparty in het centrum op twee feestpleinen! Hier kun je samen met andere deelnemers en toeschouwers napraten over de run onder het genot van een hapje en drankje.

Wij wensen alle deelnemers veel succes en plezier bij de Cascaderun!