Belangrijke informatie voor deelnemers 5 en 10 Engelse mijl en de GigaG Cascaderun

Belangrijke informatie voor deelnemers 5 en 10 Engelse mijl en de GigaG Cascaderun

De startnummers en hardloopshirts voor de Cascaderun, Unicef Kinderloop en de GigaG Cascaderun kun je ophalen op zaterdag 4 juni tussen 9.00 – 17.00 uur in de Burgerzaal van het Gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 te Hoogeveen.

Op deze dag wordt ook de mogelijkheid geboden om je startnummer over te dragen, ingevoerde gegevens te wijzigen of de te lopen afstand te wijzigen. Je kunt je daarvoor, nadat je je startnummer en shirt hebt afgehaald, melden bij het servicepunt in de Burgerzaal. Hier staan vrijwilligers klaar om de gewenste wijzigingen door te voeren. Ook is hier de mogelijkheid om de naam op het startnummer aan te passen en hardloopshirts van vorige Cascaderun edities te kopen.

Voor degenen die op zaterdag 4 juni verhinderd zijn, worden de volgende mogelijkheden aangeboden:

 • Cascaderun deelnemers: de startnummers en shirts kunnen ook op zondag 12 juni tussen 10.00 – 12.30 uur, worden afgehaald in de Burgerzaal van het Gemeentehuis. In verband met de grote drukte op 12 juni raden we je aan de startnummers en shirts, indien mogelijk, al op 4 juni af te halen.
 • Unicefloop deelnemers: de startnummers en shirts kunnen ook worden afgehaald op woensdag 8 juni a.s. tussen 14.00 en 17.00 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis in Hoogeveen.

De startnummers voor de bedrijventeams worden afgehaald door de contactpersoon of door zijn of haar plaatsvervanger. Lopers die meedoen in een bedrijventeam kunnen hun startnummer niet zelf afhalen.

Starttijden en locaties

 • De 10 Engelse mijl start om 13:35 uur (Raadhuisstraat).
 • De 5 Engelse mijl om 14:00 uur (Raadhuisstraat).
 • Startvakken A, B en C zijn bereikbaar via Raadhuisstraat/Raadhuisplein.
 • Startvakken C, D en E zijn bereikbaar via de Van der Duyn Maasdamstraat.
 • Startvakken E, F en G zijn bereikbaar via de Van Hogendorpstraat.

Verkort programma

 • Unicef Kinderloop          10.00 uur
 • GigaG Cascaderun        13.00 uur
 • 10 Engelse Mijl              13.35 uur
 • 5 Engelse Mijl                14.00 uur
 • Cascaderun Afterparty  13.00 – 21.00 uur

Label kledingtas

Elk startnummer is voorzien van een bagagestrook met perforatierand. De deelnemer kan de strook, waarop het startnummer van de deelnemer is vermeld, bevestigen aan de kledingtas zodat deze eenvoudig kan worden teruggevonden. De kledingtas kan tussen 11:45 – 16:00 uur worden afgegeven en afgehaald in Theater de Tamboer.

Limiet 10 Engelse mijl

Het 8 km (5 mijl)-punt dient binnen 1 uur gepasseerd te zijn. 10 mijl deelnemers die dit punt later passeren kunnen plaatsnemen in de bezemwagen of lopen op eigen risico verder. De finish en tijdwaarneming sluit om 16:00 uur.

Chip

Op de achterzijde van de startnummers zit een chip. Deze is geschikt voor eenmalig gebruik. De Tag hoeft na afloop van de Cascaderun dus niet te worden ingeleverd. Op het parcours en de finish staan computers die jouw tijd registreren. De eindtijd is na afloop terug te vinden op www.cascaderun.nl.

Massage

Bij de tasseninname locatie in Theater de Tamboer zijn tussen 11:45 – 16:00 uur masseurs van Fysiotherapie ‘De Leeuwerik’ aanwezig (gratis).