Belangrijke informatie voor deelnemers Unicef Kinderloop

Belangrijke informatie voor deelnemers Unicef Kinderloop

Hallo Unicefloper,

Leuk dat je meedoet aan de Unicefloop op zondag 12 juni! De Unicefloop wordt weer in samenwerking met de Hoogeveense Cascaderun georganiseerd en vindt plaats voor het gemeentehuis in Hoogeveen.

Als je op een van de 29 deelnemende scholen van de Unicefloop zit, ontvang je via je school een sponsorenvelop. Hiermee probeer je zoveel mogelijk sponsors te zoeken. Probeer je hele envelop vol te krijgen! Met het geld dat je ophaalt, zorgt Unicef voor de kinderen in Ivoorkust. Ook zij hebben recht op onderwijs en een gezonde leefomgeving.

Sponsorgeld

Als je een sponsorenvelop via je school hebt gekregen, lever je de envelop met het geld uiterlijk maandag 20 juni weer in op school. Dit jaar kan je sponsor ook met een QR-code betalen. Deze QR-code staat op je envelop. In je sponsorenvelop vind je een uitleg over hoe het betalen met de QR-code werkt. We hopen dat zoveel mogelijk mensen met de QR-code betalen omdat contant geld storten bij banken steeds lastiger en duurder wordt. Let op: De QR-code is geldig tot 20 juni! Om je envelop zo snel na de Unicefloop in te kunnen leveren, is het handig om de sponsors die een vast bedrag geven vooraf te laten betalen. Ook als je niet mee kunt doen aan de Unicefloop, moet je de envelop weer inleveren!

Als je rechtstreeks van Unicef een sponsorformulier krijgt (omdat je niet op een van de 29 deelnemende scholen zit) dan lever je dit formulier samen met het sponsorgeld in op het moment dat je het startnummer ophaalt.

Afhalen startnummer en shirt

Om mee te kunnen doen aan de Unicefloop, moet je je startnummer van tevoren ophalen. Het startnummer staat al aangegeven op je sponsorenvelop. Je kunt je startnummer alleen ophalen op: Zaterdag 4 juni tussen 9.00 uur en 17.00 uur of woensdag 8 juni tussen 14.00 en 17.00 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein in Hoogeveen.

Let op: op zondag 12 juni, de dag waarop de Unicefloop plaatsvindt, is het niet meer mogelijk om je startnummer op te halen. (Alleen als je buiten de gemeente Hoogeveen woont, kun je voorafgaand aan de Unicefloop op zondag 12 juni je startnummer eventueel nog afhalen bij de Unicef-kraam naast het gemeentehuis.)

Starttijden Unicefloop

Dit jaar hebben zich 882 kinderen aangemeld voor de Unicefloop. Dat is geweldig! Kijk goed hoe laat jij moet lopen. Je startnummer en je starttijd staan op je sponsorenvelop.

Rondjes

Je bevestigt voordat je gaat lopen het startnummer op de voorkant van je shirt. Nadat je bij de Unicefloop je rondjes gelopen hebt, ga je naar de Unicefkraam naast het gemeentehuis. Hier kun je het Unicefspeldje of schoentje ophalen.

Het aantal rondjes dat je loopt, wordt geteld met een chip die in je startnummer zit. Deze mag je na afloop van de Unicefloop houden. Op www.cascaderun.nl kun je zien hoeveel rondjes je gelopen hebt.

UNICEF WENST JE VEEL SUCCES MET HET ZOEKEN VAN SPONSORS EN VEEL RONDJES!