Brief aan mijn lief…

Brief aan mijn lief…

Gaan wij gezamenlijk over de finish van de Cascaderun?

Lieve jij, ik kan niet stoppen met aan je denken. Aan de lopende band zie ik je in mijn gedachten wandelen. Mijn hart klopt voor jou, dat weet ik zeker. Misschien dat ik je met een brief zou kunnen overtuigen. – Ilse Cornelissen

Hart voor hardlopen

Ik zit hier. Probeer woorden te vinden die omschrijven wat er door me heen gaat. Mijn gedachten rennen nog sneller dan jij en ik samen op 19 april. Ik heb je nog nooit verteld wat ik voor je voel. Toen ik jou voor het eerst zag… jouw lach, je ogen – hoe je haast kwam aangevlogen. Jij geeft me vleugels. Wellicht verschillen we veel van elkaar. Maar, we delen een passie. Ik heb niet alleen een hart voor jou – nee ik heb een hart voor hardlopen. En jij ook, toch? Dat is wat ons bindt.

Twee zijn beter

Weet je dat samen lopen nog effectiever is dan wanneer je alleen loopt? We kunnen wisselen van koppositie. Dan komen we samen verder. De één trekt de ander vooruit. En wat dacht je van de wind opvangen? Ik zal met alle liefde voor je lopen, de wind opvangen om het je te vergemakkelijken. Jij kunt me uitdagen, me net even dat stapje extra laten zetten. Je geeft dan net iets meer dan je van jezelf verlangt. Natuurlijk kunnen we tijdens het lopen ook bijkletsen als je dat wilt. Je mag me alles vertellen! Je hebt mijn onverdeelde aandacht.

Jij en ik, samen?

Liefde kent vele vormen en (schoen)maten. Tijdens de internationale dag van de liefde versterken geliefden hun band. Dus, laten we samen de hardloopschoenen aantrekken en deze Valentijn actief spenderen. We zouden zelfs samen naar de testlopen kunnen gaan. Daten tijdens hardlopen is harstikke hip!

Dus, mijn lief; wil jij met mij op een date? Zullen we samen de Hoogeveense Cascaderun lopen op 19 april dit jaar? Ik zie het al helemaal voor me; wekelijks samen trainen en dan als het zover is romantisch samen over de finishlijn. Hand in hand. En dan daarna? Gezellig samen feesten en dansen tot we niet meer kunnen.

Je kunt je hier inschrijven.

Ik zal wachten op je antwoord.

Liefs,
Mij