Cascaderun Challenge

Cascaderun Challenge

Hardlopen is een ideale manier om gezond en fit te blijven, zeker als je nu veel thuis bent. Helaas loopt het dit jaar allemaal even anders waardoor we niet gezamenlijk kunnen lopen. Gelukkig hebben wij een tof virtueel alternatief; de Cascaderun Challenge! Ben jij ook begonnen met hardlopen, of ben je blijven lopen? Tussen 14 oktober 2020 en 19 januari 2021 kan je zelf de 5 mijl lopen van de Hoogeveense Cascaderun. Met je tijd kun je op onze site terecht komen! Ben jij de snelste hardloper van Hoogeveen?

Hoe gaat het in zijn werk?

Het idee is dat je zelf de 5 mijl ronde van de Cascaderun loopt (klik hier voor de kaart). Het startpunt en de finish bevinden zich op de ‘officiĆ«le plek’ voor het gemeentehuis. Neem je hardloopsessie op met je sporthorloge (Polar, Garmin, etc.) en deel het GPX of TCX bestand (hoe je deze exporteert, lees je hier voor Polar en hier voor Garmin). Je kunt ook je favoriete app gebruiken, zoals Strava of Runkeeper; stuur daarvan de link of screenshot van je sessie naar ons op. Vergeet niet je voor- en achternaam te vermelden! Wil je ook andere medelopers motiveren om hun record neer te zetten? Deel dan een foto op social media met #Cascaderun2020!

Waar stuur ik mijn bestand of link naartoe?

Stuur je bestand of link op naar thijs.oost@cascaderun.nl. Aan het eind van iedere week worden de resultaten op deze pagina gezet. Daar kun jij zien hoe hoog je bent geƫindigd. Je krijgt ook een certificaat toegestuurd met daarop jouw eindtijd op de Hoogeveense Cascaderun!

Loop je fit, blijf gezond en houd 1,5 meter afstand