Clinics Cascaderun en GigaG

Clinics Cascaderun en GigaG

Met nog maar een half jaar te gaan begint het ‘Hoogeveense hardloopseizoen’ echt op gang te komen met verschillende hardloopclinics. Voor de Cascaderun is dat de onder meer de clinic die elk jaar wordt gegeven door Run2Day in Hoogeveen. En voor de GigaG is dat een clinic onder leiding van ‘grand old master’ Gerrit Voortman. Beide clinics zijn op de nieuwe en supersnelle atletiekbaan van HAC ’63.

De Run2Day clinic is voor de 5 mijl en kost 50 euro. Daarvoor krijgen de deelnemers:
– 13 weken begeleiding
– informatie over schoenen; kleding; voeding en voorkomen van blessures
– gratis hardloopshirt na afloop
– 10 procent korting op kleding en schoenen bij Run2Day Hoogeveen

De hardloopclinic van Run2Day is op de maandagavonden en er zijn twee groepen. Een van 18.30-19.45 uur en een van 19.45-21.00 uur op de atletiekbaan van HAC ’63. De eerste bijeenkomst is 9 januari. Opgave kan in de winkel aan de Schutstraat 58 in Hoogeveen, of via email: hoogeveen@run2day.nl

clinicrun2day

GigaG
Voor de GigaG Cascaderun wordt een clinic gehouden die bestaat uit 4 bijeenkomsten op de atletiekbaan van HAC ’63 op het sportpark in Hoogeveen. De tijden zijn: van 10.30-11.30 uur. De eerste is 15 januari. De laatste is 2 april en die gaat over het officiĆ«le parcous van 1,1 kilometer van de GigaG Cascaderun in het centrum van Hoogeveen. Deze laatste run valt samen met de laatste testloop.
Alle data van de GigaG clinic:
– 15 januari
– 5 februari
– 12 maart
– 2 april
Opgeven voor de clinics is niet nodig. Wel moeten deelnemers zelf voor begeleiding zorgen, wanneer dit nodig is. Meer informatie via: gigag@cascaderun.nl.

clinicgigag