Afhalen startnummers

De startnummers voor de 5 mijl van de Cascaderun en de shirts kunnen worden opgehaald in de Burgerzaal van het Gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 te Hoogeveen. Dit kan op zaterdag 4 juni tussen 09:00 en 17:00.

Op deze dag wordt ook de mogelijkheid geboden om je startnummer over te dragen, ingevoerde gegevens te wijzigen of de te lopen afstand te wijzigen. Je kunt je daarvoor, nadat je je startnummer en shirt hebt afgehaald, melden bij het servicepunt in de Burgerzaal. Hier staan vrijwilligers klaar om de gewenste mutaties in het computersysteem door te voeren. Ook is hier de mogelijkheid om de naam op het startnummer aan te passen en hardloopshirts van vorige Cascaderun edities te kopen.

cascacderunstartbewijzen

Je kunt je startnummer ook door iemand anders laten afhalen. Geef hem/haar dan een afdruk van het inschrijvingsbewijs mee dat je direct na je inschrijving via e-mail hebt ontvangen.

Lukt het je echt niet deze zaterdag, dan kun je het startnummer afhalen net voor de Cascaderun begint. Dat kan alleen tussen 10.00 uur en 12.30 uur.