Starttijden

Winter

Indeling en starttijden Unicef Kinderloop
Kinderen die meedoen aan de Unicef Kinderloop vinden hun starttijd op de sponsorenvelop en het startnummer. Je bevestigt voordat je gaat lopen het startnummer op de voorkant van je shirt. Nadat je bij de Unicef Kinderloop je rondjes gelopen hebt, ga je naar de Unicefkraam naast het gemeentehuis. Hier kun je het Unicefspeldje of schoentje ophalen.

De scholen zijn in twee groepen ingedeeld Groep A en Groep B. Zodra de indeling bekend is wordt dat hier vermeld.
Ook komt hier te staan op welke tijd welke groep start.

Rondjes
Het aantal rondjes dat je loopt, wordt geteld met een chip die in je startnummer zit. Deze mag je na afloop van de Unicefloop houden. Op www.cascaderun.nl kun je zien hoeveel rondjes je gelopen hebt.

Hier kun je zien hoe lang je gaat lopen:

Groepen: Tijd in minuten:
1 en 2 6
3 8
4 en 5 10
6 12
7 en 8 15

Sponsorgeld
Als je een sponsorenvelop via je school hebt gekregen, lever je de envelop met het geld zo snel mogelijk in op school! Om je envelop snel na de Unicefloop in te kunnen leveren, is het handig om de sponsors die een vast bedrag geven vooraf te laten betalen.

Ook als je niet mee kunt doen aan de Unicefloop, moet je de envelop weer inleveren. Als je rechtstreeks van Unicef een sponsorformulier krijgt (omdat je niet op een van de deelnemende scholen zit) dan lever je dit formulier samen met het sponsorgeld in op het moment dat je het startnummer ophaalt.

UNICEF WENST JE VEEL SUCCES MET HET ZOEKEN VAN SPONSORS EN VEEL RONDJES!

unicefhoogeveen@ziggo.nl