Echte liefde is…

Echte liefde is…

Samen de Hoogeveense Cacaderun lopen
Elk jaar moeten we er weer aan geloven; de dag van de liefde. Voor velen reden om romantisch te dineren, voor anderen een goed excuus om onder een dekentje een veel te grote bak ijs naar binnen te lepelen. Doe het dit jaar eens anders en kom in de benen!

Vers zweet
Kies ervoor om dit jaar samen te gaan hardlopen op Valentijnsdag en spreek af om samen de Cascade te lopen op 14 april. Dat is exact 59 dagen na jullie eerste sportieve date. Dat betekent dus dat je sowieso al 59 dagen een leuke date aan je zij hebt. Stel je even voor, lekker samen zweten maar dan net even anders. Het is bewezen dat vers zweet een bepaalde aantrekkingskracht oproept bij zowel mannen als vrouwen. Dus, vraag je crush om gezellig samen te gaan hardlopen; maak je lekker veel kans.

Echte liefde is…
Samen de Hoogeveense Cascaderun lopen natuurlijk! Best een goede eerste date; zie je elkaar direct op je ‘slechtst’, dus het kan alleen nog maar beter worden. Daarnaast komt er een geluksstofje (dopamine) vrij bij het hardlopen. Voor zowel dates als geliefden een goede boost voor de relatie dus.

Cadeautip
Jij weet nu het perfecte cadeau voor morgen. Je geeft je lief (en jezelf) natuurlijk een startbewijs voor de Cascaderun. Jullie lopen natuurlijk hand in hand over de finish op zondag 14 april. Dus hup, pak je zweetband er alvast maar bij want morgen is jullie eerste training!
Inschrijven kan hier.