GKN Aerospace Co-sponsor Hoogeveense Cascaderun

GKN Aerospace Co-sponsor Hoogeveense Cascaderun

Wat is dat voor bedrijf, GKN Aerospace? Zit dat in Hoogeveen en wat maken ze daar eigenlijk? Wanneer we de naam Fokker Aerostructures en het woord vliegtuig daaraan toevoegen wordt het voor velen al een stukje duidelijker.

GKN Aerospace heeft 38 verschillende vestigingen wereldwijd, waar hoogwaardige lichtgewicht constructies ontwikkeld en geproduceerd worden voor de luchtvaart- en defensie-industrie. In Hoogeveen alleen al leveren ruim 1.000 medewerkers dagelijks een topprestatie om onze internationale klanten te bedienen.

Bij Fokker Aerostructures hechten we veel waarde aan het welzijn van onze medewerkers en dragen we dat graag uit naar de regio door al ruim 10 jaar met 80 tot 100 collega’s per editie mee te lopen. Mede daarom verbinden we ons nu als sponsor aan de Hoogeveense Cascaderun.

Naast deze toewijding is naamsbekendheid bij regionaal publiek ook niet onbelangrijk. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen die bij dit mooie bedrijf en in deze uitdagende en interessante branche willen werken.

We hopen nog vele jaren ons steentje bij te kunnen dragen aan dit mooie evenement en kijken als bedrijf elk jaar weer uit naar de volgende editie om met zoveel mogelijk collega’s de uitdaging weer aan te gaan!