Glamourama op plein voor Postkantoor

Glamourama op plein voor Postkantoor

De 10-mans sterke formatie Glamourama is dit jaar de hoofdact op het feestplein bij het Postkantoor na de Cascaderun op 15 april. De formatie vuurt meer dan 120 hits af op het publiek in wervelende medleys en een indrukwekkende ledwall maakt standaard onderdeel uit van de podiumopstelling.

Met 10 man sterk is Glamourama! de grootste en vrolijkste coverband van Nederland. Deze kleurrijke feestmachine valt op door de 4 zangeressen op front, die met hun aanstekelijke enthousiasme en vrolijke repertoire-met-hoog-meezinggehalte het publiek ieder optreden weer mee weten te krijgen. De bandleden van feestband Glamourama! hebben plezier tijdens het spelen en de energie die daarbij van het podium af spat, slaat meteen over op het aanwezige publiek.

Het repertoire is verrassend en veelzijdig: veel medleys van de wat foutere feestnummers (denk aan de Toppers in Concert of het Foute Uur van Q-Music en je weet wat feestband Glamourama! speelt), maar ook veel disco en danceclassics en de grootste hits uit de jaren 80 en 90, aangevuld met de vetste rockhits en de grootste hits van nu! Spectaculair en herkenbaar en voor elk wat wils.