Inschrijving in nieuwe site

Inschrijving in nieuwe site

De inschrijving voor de elfde editie van de Cascaderun op 9 april 2017 wordt woensdagavond geopend met de Testloop by Night. Inschrijven kan dit jaar op deze volledig vernieuwde site. 

 

De Testloop by Night is een run over 5 mijl over het originele parcours van de Cascaderun. Deze eerste testloop van het Cascadeseizoen is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een ‘kleintje Cascaderun’. Ook dit jaar worden de lopers aangemoedigd door publiek langs de route. De testlopen worden georganiseerd door Jan Verschuur. Via deze link zijn de data voor de komende testlopen te vinden.

testloop-cascaderun2
Testloop by Night (Archieffoto 2016)

Nieuwe site
De site van de Cascaderun is compleet vernieuwd. De structuur is aangepast, de layout is nieuw en ook de teksten en foto’s zijn opgefrist. Het bestuur van de Cascaderun wil met de nieuwe site onder meer beter kunnen inspelen op het groeiende aantal mobiele bezoekers. Inmiddels surft meer dan de helft van de bezoekers met een telefoon naar Cascaderun.nl.

De site is gebouwd door Cascaderunpartner Rovecom in Hoogeveen. Naast het bouwen van websites zet Rovecom al jaren wetenschappelijke branchekennis in om praktische software voor de Agri&Food-sector te ontwikkelen. Maar ook voor een cloudoplossing of online back-up kunt u bij Rovecom terecht.

rovecom1