Inschrijving Hoogeveense Cascaderun sluit

Inschrijving Hoogeveense Cascaderun sluit

Wie mee wil doen aan de Hoogeveense Cascaderun en zich nog niet heeft ingeschreven heeft daar nu nog maar een week de tijd voor. Op 9 maart precies om 18.00 uur sluit de inschrijving voor het grootste hardloopevenement van Drenthe. En dat is een harde deadline. Na dit tijdstip is inschrijving niet meer mogelijk.

Het aantal inschrijvingen is tot nu toe naar verwachting. Op dit moment hebben zich iets meer deelnemers ingeschreven dan vorig jaar rond deze tijd. In de vorige (jubileum-) editie deden ruim 8.600 hardlopers mee.

Award
Vorig jaar beleefde de Hoogeveense Cascaderun de tiende editie. De organisatie werd toen onderscheiden door de Hoogeveense ondernemers met een Award omdat ‘het evenement op ongekende wijze mensen met elkaar verbindt,’ aldus ondernemersvoorzitter Ewout Klok. Ook bleek vorig jaar uit een rapport van de Hanzehogeschool dat de Cascaderun het ‘hoogst gewaardeerde sportevenement is van ons land’.

Afterparty
De Cascaderun bestaat uit de Unicefloop voor kinderen, de GigaG-Cascaderun voor mensen met een beperking en uit een 5 en een 10 mijl loop. Gemiddeld staan 35.000 mensen langs de kant de lopers in alle categorieën aan te moedigen. Na de run is het feest in Hoogeveen met de Afterparty. Er zijn dan optredens op verschillende plekken in het centrum van Hoogeveen.