Klaar voor de start?

Klaar voor de start?

De blaadjes vallen van de boom, de kastanjes worden weer verzameld en het wordt weer koude… Oké, dat misschien niet helemaal, maar… Het is weer zo ver! Het bekendste moment van Hoogeveen staat voor de deur.

De Hoogeveense Cascaderun mag weer in de agenda worden genoteerd. Dit jaar zal de run plaatsvinden op zondag 16 april 2023! Deze 15e editie belooft een bijzondere te worden; het derde lustrum! De organisatie verklapt dat ze een boel in petto heeft voor ons dit jaar.

Zo zal er dit jaar een vitaliteitsprogramma worden opgesteld – daarover later meer. Daarnaast komt er een theaterspektakel naar Hoogeveen, wat ongetwijfeld in een onvergetelijke avond zal resulteren. Ook zal dit jaar een oude bekende terugkeren; de stempelkaart bij de testlopen!

Voorafgaand aan al dit leuks zal er uiteraard wel wat moeten gebeuren. Komende donderdag 3 november zal de inschrijving voor de Hoogeveense Cascaderun starten om 18:00. Ben jij er als eerste bij?

Of zien we jou eerst bij de testloop by night op 3 november? Deze zal starten om 19:00 bij de Intersport Jan Bols winkel in de Hoofdstraat. Kun je je zodra je thuiskomt direct inschrijven voor de run.

De organisatie staat in ieder geval te popelen om het leukste evenement van het jaar weer te mogen organiseren. Ben jij er ook bij op 16 april?