Actueel

Winter

Clinic van Runnersworld en HAC’63

18/11/2017 Eildert Dragt

Runnersworld Hoogeveen en Atletiekvereniging HAC’63 houden in aanloop naar de Cascaderun in april een speciale clinic. Iedereen die goed aan de start wil komen voor het grootste hardloopevenement van Drenthe kan hiervoor terecht op de atletiekbaan in het Bentinckspark in Hoogeveen. Fit aan de start met Runnersworld clinic De clinic bestaat uit wekelijkse trainingen van Lees meer »

Topsporter Wennemars opent inschrijving

06/10/2017 Eildert Dragt

Met een druk op de knop is donderdagavond de inschrijving voor de Cascaderun geopend door schaatser Erben Wennemars. Ook heeft hij meegedaan aan de eerste Runnersworld Hoogeveen Testloop van dit seizoen. Wennemars gaat ook meedoen aan de Cascaderun in april. Meer dan honderd fanatiekelingen hebben de 5 Engelse Mijl gelopen. Inschrijven voor de 12e editie Lees meer »

Runnersworld nieuwe sponsor Cascaderun

04/10/2017 Eildert Dragt

Runnersworld Hoogeveen sponsort vanaf dit jaar de Hoogeveense Cascaderun. Afgelopen dinsdag is het contract getekend. Runnersworld Hoogeveen is een goede bekende in de hardloopwereld en medesponsor van een succesvol hardloopteam met regionale toppers. De Cascaderun is blij met de nieuwe sponsor. Donderdag start de inschrijving voor het grootste hardloopevenement van Drenthe en dat gebeurt altijd met een Lees meer »

GigaG dit jaar goede doel Cascaderun

30/09/2017 Eildert Dragt

Het GigaG Festival is dit jaar het goede doel dat aan de Cascaderun is gekoppeld. Het muziekfestival wordt door vrijwilligers georganiseerd voor mensen met een beperking. In een feesttent in Pesse genieten elk jaar duizenden mensen uit de hele regio van optredens van bekende Nederlandstalige muzikanten. Bij de inschrijving aan de Cascaderun kunnen de deelnemers Lees meer »

Inschrijving opent en testlopen beginnen

28/09/2017 Eildert Dragt

De inschrijving voor de 12de editie van de Hoogeveense Cascaderun start donderdag 5 oktober om 19.30 uur. Een dik uur later begint de Runnersworld testloop. De start van de inschrijving en de eerste testloop worden in Hoogeveen beschouwd als zo’n beetje ‘the seasonal start’ van het hardloopjaar. De eerste Runnersworld-testloop begint dit jaar later dan normaal en Lees meer »