Actueel

Scholen strijden om enorme beker tijdens de Cascaderun

02/03/2018 Eildert Dragt

Voor de glorie en de eeuwige roem en natuurlijk een enorme beker rennen de komende editie de nodige scholenteams tijdens de Hoogeveense Cascaderun. Scholen in Hoogeveen en wijde omgeving zijn aangeschreven en de eerste positieve reacties zijn binnen. Tot nu toe deden maar een paar scholen mee en de Cascaderun wil dat graag uitbreiden naar Lees meer »

Sluiting inschrijving Hoogeveense Cascaderun nadert

25/02/2018 Eildert Dragt

  Het gaat snel. Over nog geen 50 dagen wordt de Hoogeveense Cascaderun voor de 12e keer gelopen. Het grootste hardloopevenement van Drenthe is ook dit jaar weer populair. Er is nog plek, maar wie mee wil rennen moet zich nu echt opgeven. Ook dit jaar verwacht de organisatie weer ruim 8.000 lopers aan de Lees meer »

Nog maar vier Runnersworld-testlopen tot de Cascaderun

22/02/2018 Eildert Dragt

  Zondag staan in Hoogeveen weer de testlopen voor de 5 en 10 mijl op de agenda. Met komende zondag er bij zijn er nu nog maar vier testlopen voor de Cascaderun op 15 april. Wie wil weten hoe het er voor staat met zijn of haar training doet er goed aan nu een of Lees meer »

Lint van opvallende hardlopers trekt 15 april door Hoogeveen

20/02/2018 Eildert Dragt

Het is elk jaar weer spannend hoe het nieuwe shirt van de Cascaderun er uit gaat zien. Dit jaar hebben de ontwerpers gekozen voor een gewaagd hardloopshirt in opvallende kleuren. En ze weten het zeker: dit wordt een echt collector’s item. Geef je dus op voor de Cascaderun, zodat jij er ook een hebt!   Lees meer »

Glamourama op plein voor Postkantoor

17/02/2018 Eildert Dragt

De 10-mans sterke formatie Glamourama is dit jaar de hoofdact op het feestplein bij het Postkantoor na de Cascaderun op 15 april. De formatie vuurt meer dan 120 hits af op het publiek in wervelende medleys en een indrukwekkende ledwall maakt standaard onderdeel uit van de podiumopstelling. Met 10 man sterk is Glamourama! de grootste en Lees meer »