Actueel

Recordopbrengst Unicefloop

06/06/2017 Eildert Dragt

De 31e Unicef kinderloop vond zondag 9 april plaats voorafgaand aan de Cascaderun. Ruim 1500 basisschoolkinderen hebben meegelopen om zich in te zetten voor Unicef. Diezelfde dag liepen leerlingen en docenten van RSG Wolfsbos bij de Cascaderun ook voor Unicef. Nu het sponsorgeld ingezameld is, kon bij Kinderopvang Kidscasa in De Oude Bibliotheek te Hoogeveen de Lees meer »

Wat vind jij van de Cascaderun?

14/04/2017 Eildert Dragt

De Cascaderun voor dit jaar is weer voorbij. De elfde editie was er een met een record aantal deelnemers, prachtig weer en feest op twee pleinen. We willen altijd graag verbeteren en willen daarom graag weten wat jij vindt van al die activiteiten tijdens en rond de Cascaderun? Wij zijn benieuwd naar je mening. Hoe Lees meer »

Media op de Cascaderunsite

11/04/2017 Eildert Dragt

Wie nog wat wil nagenieten van de elfde Hoogeveense Cascaderun op zondag 9 april kan daarvoor onder meer terecht op deze site.  In het menu zijn onder media de eerste fotoalbums te vinden en onder video een aftermovie van de afgelopen Cascaderun. Daarnaast staan natuurlijk veel foto’s op de facebook-pagina van de Cascaderun. Onder uitslagen Lees meer »

Stralende elfde editie Cascaderun

10/04/2017 Eildert Dragt

Een stad vol renners, publiek en feest en dat allemaal onder een stralende zon en met zomerse warmte. Dat was de elfde editie van de Hoogeveense Cascaderun op zondag 9 april. Ruim 8600 hardlopers vierden hun jaarlijkse feest met ruim 30.000 toeschouwers langs de kant van het hele parcours. En na de run werd dat Lees meer »

Extra water als het warm wordt zondag

07/04/2017 Eildert Dragt

Als het warm wordt tijdens de Cascaderun zondag dan raadt de organisatie de deelnemers aan vooraf extra water te drinken en ook tijdens de run de waterposten niet over te slaan. Op de 5 en 10 mijl zijn onderweg meer dan genoeg waterposten. Kijk op de kaarten op de homepage van de Cascaderun waar ze te Lees meer »