Runnersworld Cascaderun Clinics

Runnersworld Cascaderun Clinics

Zuchtend staar je naar buiten. Wat eend druilerig weer. Van de regen in de drup belanden? Dat kan! Jij kan wekelijks in een clinic trainen naar de Cascaderun toe. Runnersworld organiseert namelijk de Runnersworld Cascaderun Clinics.

Deze clinics starten op maandag 21 januari en lopen door tot aan de Cascaderun op 14 april 2019. Je traint dus wekelijks onder begeleiding van gediplomeerde en ervaren trainers. De clinics worden in twee rondes gegeven. Deze zijn van 18:30 tot 19:45 uur en van 19:45 tot 21:00. De beginnende, wat “langzamere” loper is welkom, maar ook de meer gevorderde lopers zijn meer dan welkom. Je kunt zelf inschatten bij welke groep je hoort. Als je wil, kun je altijd switchen. Ook is het mogelijk je voorkeur aan te geven voor het tijdstip.

Je betaalt eenmalig €50,- voor de clinics. ‘Hmm, wat krijg ik daarvoor dan?’ Nou, een heleboel: Je krijgt tien hardlooptrainingen op de atletiekbaan, een training over het 5-mijlparcour van de enige echte Cascaderun, een functioneel hardloopshirt en tien procent korting bij Runnersworld Hoogeveen. Oh ja, je krijgt óók nog een startbewijs voor de Primerarun de Haan wedstrijd.

Geen zin meer om met die (regen)drup aan de neus te staan?Kom dan nu in beweging en schrijf je in door hier te klikken