Sluiting inschrijving Hoogeveense Cascaderun nadert

Sluiting inschrijving Hoogeveense Cascaderun nadert

 

Het gaat snel. Over nog geen 50 dagen wordt de Hoogeveense Cascaderun voor de 12e keer gelopen. Het grootste hardloopevenement van Drenthe is ook dit jaar weer populair. Er is nog plek, maar wie mee wil rennen moet zich nu echt opgeven. Ook dit jaar verwacht de organisatie weer ruim 8.000 lopers aan de start en 30.000 toeschouwers langs het parcours.

 

De Cascaderun telt dit jaar, zoals altijd, een aantal prominenten. Zo heeft topsporter en Olympisch commentator Erben Wennemars toegezegd mee te doen. De topschaatser kennende zal hij ongetwijfeld gaan voor een podiumplaats en dat kan een mooi gevecht opleveren op de Alteveerstraat/Hoofdstraat.

 

Shirts
Afgelopen week zijn de shirts van de Cascaderun gepresenteerd. De outfit heeft een bijzondere print gekregen en de eerste reacties van doorgewinterde hardlopers zijn enthousiast. De shirts zijn dit jaar meer dan ooit een collectors item. Iedereen krijgt het shirt gratis bij de inschrijving.

 

Routes
De routes van de 5 en 10 mijl zijn dit jaar gelijk aan de vorige edities. Wel is weer geschoven met de drinkposten. Die zijn weer te vinden op de oude vertrouwde plekken. De route van de GigaG Cascaderun is iets aangepast en korter geworden. De deelnemers met een beperking rennen nu een kleine kilometer.