Hoofdsponsors

 

Uiterwijk Winkel Verzekeringen

Uiterwijk Winkel Verzekeringen is een onafhankelijke tussenpersoon. Sinds 1929 is ons familiebedrijf gevestigd in Hoogeveen.

Ons kantoor is groot genoeg om zowel ondernemers als particulieren op alle gebieden deskundig te kunnen adviseren. Daarnaast zijn we ook klein genoeg om u op een persoonlijke manier van dienst te kunnen zijn.

Ons doel is een op en top tevreden relatie die oprecht zal zeggen: “Ik zit goed bij Uiterwijk Winkel!”


 

 Unigarant Verzekeringen

Wij zijn dé verzekeringsmaatschappij van de ANWB. Want u de beste hulp geven, vinden wij erg belangrijk. U merkt dat in onze verzekeringen en in het contact met ons.

We zijn marktleider in het tweewielkanaal en specialist in particuliere schadeverzekeringen voor mobiliteit, vakantie en vrijetijdsbesteding.

Wij willen meer zijn dan een verzekeraar. Wij willen de beste hulpverlener zijn bij pech en schade. Daar doen wij al sinds 1971 ons best voor! U bent dus niet alleen goed verzekerd, maar u kunt ook rekenen op onze hulp.


 

Hoogeveensche Courant

De Hoogeveensche Courant biedt actueel lokaal en regionaal nieuws uit Hoogeveen en omliggende gebieden. Dagelijks op de website www.hoogeveenschecourant.nl en daarnaast drie keer per week in de papieren krant (op maandag en vrijdag als abonneekrant en op woensdag huis aan huis), waarin het snelle nieuws wordt voorzien van achtergrondinformatie en duiding. De historie van de Hoogeveensche Courant gaat ver terug, want in 2017 wordt maar liefst het 160-jarig bestaan gevierd. In al die jaren heeft de Hoogeveensche Courant laten zien een belangrijke rol te spelen in de lokale samenleving. Als vriend, maar ook als waakhond. Lokaal, betrouwbaar en betrokken, dat zijn de drie termen die hoog in het vaandel staan bij het team van de Hoogeveensche Courant. Dat enthousiaste team wordt gevormd door vier redacteuren, twee acquisiteurs en twee vaste fotografen. Daarnaast zijn er vele correspondenten die meehelpen de oren en ogen van de Hoogeveensche Courant te zijn. Samen doen wij er alles aan u zo snel mogelijk van interessant, actueel, boeiend en vaak ook verrassend nieuws te voorzien. Een tip: wie alleen de huis-aan- huiseditie leest, mist veel. Sluit snel een abonnement af via tel. 0522-858585.


 

Van Triest

Van Triest Veevoeders is een familiebedrijf dat sinds de oprichting in 1959 is uitgegroeid tot een professionele onderneming gespecialiseerd in de aan- en verkoop van hoogwaardige vochtrijke krachtvoeders en ruwvoer. Korte lijnen, kwaliteit leveren en doen wat is beloofd. Zo zijn wij begonnen en zo werken we nog steeds.

Van Triest Veevoeders vormt een betrouwbare schakel tussen leveranciers en afnemers. In de loop der jaren zijn duurzame relaties opgebouwd met ruim 3.000 veehouders, waarmee een solide basis is gelegd voor onze afzet. De onderneming beschikt over afnameovereenkomsten met bierbrouwerijen, de suikerindustrie, de bioethanolindustrie, de aardappelverwerkende industrie en honderden landbouwers. Deze relaties waarborgen de toelevering van betrouwbare kwaliteitsproducten zoals bierbostel, GrainPro™, ProtiBest, GrainPro+, aardappelpersvezels, aardappelsnippers, aardappelstoomschillen, Corngold®, hooi & stro, perspulp en kuilmaïs.