Vifit Sport na je Cascaderun

Vifit Sport na je Cascaderun

Na de Cascaderun op zondag 15 april wordt dit jaar voor het eerst een sporthersteldrank uitgedeeld aan de deelnemers. Na de finishlijn en net voor de entree tot het Cascaderun Deelnemersplein worden flesjes Vifit Sport verstrekt. Dit is een product van Friesland Campina en is bedoeld voor herstel na zware lichamelijke inspanning. De organisatie van de Cascaderun is erg blij met de sponsoring van Vifit Sport.

Voeding is een belangrijk onderdeel van een sportief leven. Niet alleen voor de benodigde energie, maar ook voor het herstel na je training of wedstrijd. De spieren die je gebruikt tijdens je workout, bestaan voornamelijk uit proteïnen. Tijdens een wedstrijd of training worden je spieren lichtelijk beschadigd. Dit is normaal en niets om je zorgen over te maken. Om deze beschadigingen te herstellen en de volgende keer weer fit aan je training of wedstrijd te beginnen, heb je voldoende bouwstenen nodig.

Vifit Sport
Vifit Sport is sportvoeding die je spieren ondersteunt na het sporten. Elke portie bevat 20 gram proteïne (eiwit), die bijdragen aan het behoud en de groei van je spieren. Daarnaast zijn de proteïne producten van Vifit Sport verreikt met vitamine D, kalium en magnesium en bevat het van nature calcium. Samen ondersteunt dit het functioneren van je spieren op elk moment van de dag.

Vifit sport is verkrijgbaar in drinks, shakes en bars, die verkrijgbaar in 3 verschillende smaken. De producten bevatten alleen natuurlijke stoffen en er zijn dan ook geen conserveringsmiddelen of kunstmatige kleurstoffen toegevoegd.

 

Kijk voor meer informatie op: www.vifitsport.com