Vifit Sport

Vifit Sport bij de Cascaderun

De rol van sportvoeding rondom je training/wedstrijd
Voeding is een belangrijk onderdeel van een sportief leven. Niet alleen voor de benodigde energie, maar ook voor het herstel na je training of wedstrijd. De spieren die je gebruikt tijdens je workout, bestaan voornamelijk uit proteïnen. Tijdens een wedstrijd of training worden je spieren lichtelijk beschadigd. Dit is normaal en niets om je zorgen over te maken. Om deze beschadigingen te herstellen en de volgende keer weer fit aan je training of wedstrijd te beginnen, heb je voldoende bouwstenen nodig.

Vifit Sport
Vifit Sport is sportvoeding die je spieren ondersteunt na het sporten. Elke portie bevat 20 gram proteïne (eiwit), die bijdragen aan het behoud en de groei van je spieren. Daarnaast zijn de proteïne producten van Vifit Sport verreikt met vitamine D, kalium en magnesium en bevat het van nature calcium. Samen ondersteunt dit het functioneren van je spieren op elk moment van de dag.

Vifit sport is verkrijgbaar in drinks, shakes en bars, die verkrijgbaar in 3 verschillende smaken. De producten bevatten alleen natuurlijke stoffen en er zijn dan ook geen conserveringsmiddelen of kunstmatige kleurstoffen toegevoegd. Wel zo lekker!

Klaar met je run? Gebruik 1 portie Vifit Sport binnen 30 minuten na het sporten, dan zijn je spieren het meest vatbaar voor herstel. De bars en drinks zijn extra makkelijk om mee te nemen, ze passen in elke jaszak en sporttas. We staan voor je klaar bij de finish, we zien je daar!

Kijk voor meer informatie op: www.vifitsport.com