Afhalen startnummers en shirts

De startnummers en de shirts kunnen worden opgehaald in Het Klooster aan de Brinkstraat 5 op zaterdag 5 april 2025 tussen 09:00 en 17:00.

Op deze dag is het ook mogelijk om je startnummer over te dragen, ingevoerde gegevens te wijzigen of de te lopen afstand te wijzigen. Je kunt je daarvoor, nadat je je startnummer en shirt hebt afgehaald, melden bij het servicepunt. Hier staan vrijwilligers klaar om de gewenste wijzigingen door te voeren. Ook is hier de mogelijkheid om de naam op het startnummer aan te passen en hardloopshirts van vorige Cascaderun edities te kopen.

Je kunt je startnummer ook door iemand anders laten afhalen. Geef hem/haar dan een afdruk/kopie van het inschrijvingsbewijs mee dat je direct na je inschrijving via e-mail hebt ontvangen.

s

Lukt het je echt niet deze zaterdag?

Dan kun je het startnummer afhalen net voor de Cascaderun begint. Dat kan alleen tussen 10:00 en 12:30 in De Tamboer. Het is dan ook mogelijk om je afstand te wijzigen, je shirt om te ruilen voor een andere maat (zolang de voorraad strekt) of om het startnummer van een ander op je eigen naam te zetten.

Bedrijventeams

De startnummers voor de Bedrijventeams kunnen worden afgehaald door de contactpersoon of door zijn of haar plaatsvervanger. Individuele teamleden kunnen hun startnummer niet zelf afhalen.

GigaG Cascaderun

Startnummers voor de GigaG Cascaderun kunnen ook op de dag van de Cascaderun worden afgehaald bij het verzamelpunt in De Tamboer. Als jouw begeleider ook een Cascaderun shirt wil, kan hij/zij deze kopen voor €8,50.

Unicef Kinderloop

De startnummers voor de Unicef Kinderloop kunnen ook op woensdag 9 april 2025 tussen 14:00 en 17:00 worden afgehaald in Het Klooster. Het startnummer staat al aangegeven op je sponsorenvelop.