Parcoursen

De start van de Cascaderun vindt plaats op het Raadhuisplein in Hoogeveen.

Parcours 5 mijl

Het parcours van de 5 Engelse Mijlen is volledig verhard en de wegen worden tijdens de race afgesloten voor verkeer. De deelnemers worden voorzien van waterbekers en sponzen onderweg. Deelnemers worden aangemoedigd door enthousiaste bands, groepen en dj’s langs het parcours.

Je kunt ook een GPX-bestand van het parcours downloaden om te gebruiken met je sporthorloge.

Parcours 10 mijl

Voor de 10 Engelse Mijlen geldt hetzelfde: het parcours is volledig verhard. Tijdens de run zijn de wegen afgesloten voor verkeer. Deelnemers ontvangen onderweg water en sponzen. Langs de route moedigen bands, groepen en dj’s enthousiast duizenden deelnemers aan.

Een GPX-bestand van het parcours is beschikbaar om te downloaden voor gebruik met sporthorloges.

 

Parcours GigaG Cascaderun

Deelnemers van de GigaG-Cascaderun vertrekken om 13.00 uur vanuit het officiële startvak van de Cascaderun. De finishlijn bevindt zich in de Hoofdstraat. De GigaG-route beslaat één kilometer. Langs de weg worden deelnemers aangemoedigd door enthousiaste bands en het publiek.

Parcours Unicef Kinderloop

Voor de jonge deelnemers aan de Unicef Kinderloop geldt een uniek parcours. Ze lopen gesponsorde rondjes bij het gemeentehuis, passeren herhaaldelijk de officiële start van de Cascaderun en worden aangemoedigd door ouders, grootouders, broertjes, zusjes en vrienden.

 

 

Informatie voor omwonenden

Woon je langs het parcours of aan het start- of finishgebied? Dan vind je op deze pagina meer informatie over de verschillende wegafsluitingen.