Hoofdsponsoren

Met trots presenteren wij onze gewaardeerde hoofdsponsoren. Dankzij hun steun kunnen wij de Hoogeveense Cascaderun ieder jaar weer mogelijk maken.

Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB. Lage premies, uitstekende service en snelle schadeafhandeling. Bereken direct uw premie op uw verzekeringen op hun website!

Uiterwijk Winkel staat als familiebedrijf al meer dan 90 jaar garant voor persoonlijk, onafhankelijk en betrouwbaar advies. Met gedreven vakmensen en goede inkoopkanalen leveren wij onze gewaardeerde relaties maatwerk. Tevreden zijn wij pas als onze relaties volmondig uitspreken: “Ik zit goed bij Uiterwijk Winkel Verzekeringen!”.

Van Triest B.V. voorziet in huisvesting voor werken, winkelen en wonen. Wij leveren toegevoegde waarde door ons in te zetten met creativiteit en aandacht voor de wensen en behoeften van onze klanten.

Onze onderneming investeert in aankoop en herontwikkeling van bestaand vastgoed en ontwikkeling van nieuw vastgoed. Wij zijn intensief betrokken bij iedere fase van het proces, vanaf het eerste idee tot en met de oplevering van het project. Voor commercieel, technisch en financieel beheer van onze portefeuille staat een compact, deskundig en slagvaardig team van vastgoedspecialisten voor u klaar.

Vepa is hard op weg naar een afvalloze fabriek. In de serie “Duurzaam Doen met Vepa” laten we zien hoe we duurzaam innoveren, denken en doen. We vervangen belastende grondstoffen door duurzame alternatieven, produceren onder uitstekende arbeidsomstandigheden, maken gebruik van lokale leveranciers en bedenken circulaire oplossingen voor ons restmateriaal en afval.

Grijp de kans om deel uit te maken van een geweldig sportevenement en laat uw bedrijf stralen als sponsor van de Hoogeveense Cascaderun! Word vandaag nog partner en maak samen met ons van dit evenement een onvergetelijke ervaring voor onze deelnemers en toeschouwers. Neem contact met ons op en ontdek hoe uw bedrijf kan schitteren als sponsor van de Cascaderun!