Actueel

GKN Aerospace Co-sponsor Hoogeveense Cascaderun

17/09/2023 Thijs Oost

Wat is dat voor bedrijf, GKN Aerospace? Zit dat in Hoogeveen en wat maken ze daar eigenlijk? Wanneer we de naam Fokker Aerostructures en het woord vliegtuig daaraan toevoegen wordt het voor velen al een stukje duidelijker. GKN Aerospace heeft 38 verschillende vestigingen wereldwijd, waar hoogwaardige lichtgewicht constructies ontwikkeld en geproduceerd worden voor de luchtvaart- Lees meer »

Vepa doneert ingezamelde PET-flessen tijdens Cascaderun aan Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe

10/09/2023 Thijs Oost

Wellicht heb je ze wel gezien. De opvallende afvalcontainers in het finishgebied tijdens de Hoogeveense Cascaderun van zondag 16 april 2023. Een mooie samenwerking tussen de Hoogeveense Cascaderun, hoofdsponsor Vepa en het Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe. Normaal gesproken gebruikt meubelfabrikant Vepa deze flessen om nieuwe stoelen van te maken, nu zijn ze beschikbaar gesteld Lees meer »

UNICEF Kinderloop brengt bijna 30.000 euro op

14/06/2023 Thijs Oost

Op zondag 16 april vond de 35e Unicef kinderloop plaats voorafgaand aan de Cascaderun.  Met de deelname van ruim 1000 kinderen was het weer een fantastisch evenement. Ook leerlingen en medewerkers van RSG Wolfsbos liepen die dag de Cascaderun voor UNICEF. In de afgelopen weken hebben de kinderen hun sponsorenvelop weer ingeleverd bij de scholen. Lees meer »

Terugblik Cascaderun 2023

18/04/2023 Thijs Oost

De 15 meest memorabele momenten! Je wekker gaat, je opent langzaam je ogen. Nog wat schor van de afterparty denk je terug aan gisteren… Wat een dag! We blikken terug op de 15 meest memorabele momenten van de 15e editie van de Cascaderun… Bekijk hier de foto’s en video’s van deze Cascaderun! #1 In de Lees meer »

Iedereen bedankt en op naar volgend jaar!

17/04/2023 Thijs Oost

Beste allemaal, Wat een fantastische dag was het vandaag tijdens de 15e editie van de Hoogeveense Cascaderun! Het was geweldig om te zien hoe alle deelnemers, toeschouwers en vrijwilligers zich hebben ingezet om er een onvergetelijk evenement van te maken. Graag willen we alle vrijwilligers bedanken die zo hard hebben gewerkt om deze dag mogelijk Lees meer »