Actueel

Terugblik Cascaderun 2023

18/04/2023 Thijs Oost

De 15 meest memorabele momenten! Je wekker gaat, je opent langzaam je ogen. Nog wat schor van de afterparty denk je terug aan gisteren… Wat een dag! We blikken terug op de 15 meest memorabele momenten van de 15e editie van de Cascaderun… Bekijk hier de foto’s en video’s van deze Cascaderun! #1 In de Lees meer »

Iedereen bedankt en op naar volgend jaar!

17/04/2023 Thijs Oost

Beste allemaal, Wat een fantastische dag was het vandaag tijdens de 15e editie van de Hoogeveense Cascaderun! Het was geweldig om te zien hoe alle deelnemers, toeschouwers en vrijwilligers zich hebben ingezet om er een onvergetelijk evenement van te maken. Graag willen we alle vrijwilligers bedanken die zo hard hebben gewerkt om deze dag mogelijk Lees meer »

15e editie Hoogeveense Cascaderun

15/04/2023 Thijs Oost

Morgen is het zover: de 15e editie van de Hoogeveense Cascaderun! Deze grootste en leukste run van Drenthe trekt duizenden deelnemers en toeschouwers naar Hoogeveen. Ben jij een van de deelnemers? Dan heb je wellicht nog wat vragen over de Cascaderun. Hieronder hebben we de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Hoe laat Lees meer »

Cascaderunkerkdienst 16 april

08/04/2023 Thijs Oost

Dit jaar organiseert de Nederlands Gereformeerde kerk voor de 12e keer de Cascaderunkerkdienst om 10:00. Ze hebben op 16 april een bijzondere spreker: Robbie Hageman, tweevoudig wereldkampioen kickboksen en bekende deelnemer aan het tv-programma Kamp van Koningsbrugge. De kerk (in Cascaderunstijl versierd) aan de Grote Kerkstraat 39 is de hele dag open. Bezoekers kunnen hun Lees meer »

Ryan maakt winnend ontwerp GigaG-Cascaderun medaille

07/04/2023 Thijs Oost

Ook dit jaar is er weer een nieuwe medaille ontworpen voor de deelnemers van de GigaG-Cascaderun. Leerlingen van vijf basisscholen uit Hoogeveen hebben hun creatieve brein aan het werk gezet om de mooiste en sprankelende medaille te ontwerpen. Ryan Brals, leerling uit groep 8A van cbs De Sprong, heeft het winnende ontwerp gemaakt! Het ontwerp Lees meer »