Actueel

Theatershow “De Beste Verliezer”

12/01/2023 Thijs Oost

Dé meest energieke Theatershow komt naar Hoogeveen! De organisatie van de Cascaderun staat al vele jaren bekend als innovatieve organisatie: nú gaat zij iets unieks doen: zij roept samen met inspirator Henk-Jan Koershuis alle Hoogeveners (en omstreken) op om De Beste Verliezer van Hoogeveen te worden. Op maandag 13 februari gaat het gebeuren. In het Lees meer »

Goede voornemens? 5 tips voor succesvol hardlopen voor beginners

27/12/2022 Thijs Oost

Hardlopen is een geweldige manier om in vorm te blijven en je mentale en fysieke gezondheid te verbeteren. Als je nog nooit hebt hardgelopen of al een tijdje niet hebt gedaan, kan het echter moeilijk zijn om te beginnen of weer op te starten. Daarom hebben we enkele tips voor je op een rijtje gezet Lees meer »

Gezond en sportief 2023!

24/12/2022 Thijs Oost

Beste hardlopers, 2023 is bijna begonnen en dat betekent dat het tijd is om weer vol gas te geven! Laten we ons richten op een gezond en sportief nieuwjaar, met nieuwe doelen en uitdagingen om naartoe te werken. Namens de Hoogeveense Cascaderun willen we graag ons steentje bijdragen aan jullie sportieve doelen. Daarom gaan we Lees meer »

Inschrijving Cascaderun Vitaal geopend

16/12/2022 Thijs Oost

De Hoogeveense Cascaderun heeft, in samenwerking met verschillende professionele partners, een programma ontwikkeld waarbij vitaliteit en gezondheid centraal staan. Het is laagdrempelig, een klein beetje uitdagend en het allerbelangrijkste; het is toegankelijk voor iedereen. Samen sporten is leuker dan alleen. Informeer eens bij vrienden, familie of misschien zelfs collega’s. Je zult erachter komen dat je Lees meer »

Vepa nieuwe hoofdsponsor van Hoogeveense Cascaderun

26/11/2022 Thijs Oost

Vepa the furniture factory, fabrikant van kantoor- en projectmeubilair in Hoogeveen, verbindt zich voor de komende drie jaren als hoofdsponsor aan de Hoogeveense Cascaderun. Het bedrijf deelt het hoofdsponsorschap met Uiterwijk Winkel, Unigarant en Van Triest. De 15e editie van de Hoogeveense Cascaderun vindt op zondag 16 april 2023 plaats. Bekend in de regio “Oh, Lees meer »