Cascaderun Vitaal

De Hoogeveense Cascaderun heeft, in samenwerking met verschillende professionele partners, een programma ontwikkeld waarbij vitaliteit en gezondheid centraal staan. Het is laagdrempelig, een klein beetje uitdagend en het allerbelangrijkste; het is toegankelijk voor iedereen. Samen sporten is leuker dan alleen. Informeer eens bij vrienden, familie of misschien zelfs collega’s. Je zult erachter komen dat je er niet alleen voor staat. Het uiteindelijke doel van dit vitaliteitsprogramma is dat jij je gaat realiseren dat vitaliteit en gezondheid een hele belangrijke bijdrage leveren aan het dagelijks functioneren op je werk, maar ook in je kostbare vrije tijd. Na het volgen van Cascaderun Vitaal, inclusief een beetje eigen inzet, zul je in staat zijn met een brede glimlach de finish van de Cascaderun te bereiken op 21 april 2024.

Download hier onze Cascaderun Vitaal brochure. Vragen en/of opmerkingen over Cascaderun Vitaal? Mail dan naar: vitaal@cascaderun.nl. Je hoeft je niet af te melden als er er een enkele clinic niet bij kunt zijn!

  • De inschrijving voor Cascaderun Vitaal is gesloten.

Programma 2024

De hardloopclinics worden georganiseerd op de moderne atletiekbaan in Hoogeveen.

  • De data zijn nog niet bekend!

Alle deelnemers zijn ingedeeld in groepen, via de mail heb je te horen gekregen in welke groep je bent ingedeeld:

  • Groep 1, 2, 3 en 4: 18:30 – 19:45
  • Groep 5, 6, 7 en 8: 19:45 – 21:00

Wil je wisselen van groep? Overleg dit dan met je trainer.

Trainingsschema’s

In deze trainingsschema’s, opgesteld door de trainers van HAC ’63, staat welke training je gaat volgen tijdens de clinics op de atletiekbaan. Daarnaast staan er bij elke week trainingen voor dag 2 en 3 vermeld. Wil je uiteindelijk de Cascaderun lopen op 16 april, adviseren wij je deze trainingen uit te voeren.

Cascaderun Vitaal wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Contact

Vragen en/of opmerkingen over Cascaderun Vitaal? Mail dan naar: vitaal@cascaderun.nl. Je hoeft je niet af te melden als er er een enkele clinic niet bij kunt zijn!