Datum 16e editie Hoogeveense Cascaderun bekend: zondag 21 april 2024!

8 oktober 2023 | Nieuws

Het is weer tijd om je sportschoenen uit de kast te halen en je conditie op peil te brengen, want de spannende 16e editie van de Hoogeveense Cascaderun staat voor de deur! Noteer maar alvast in je agenda, want op zondag 21 april 2024 wordt Hoogeveen weer omgetoverd tot een bruisende hub van sportiviteit en gezelligheid.

Een terugblik op de Cascaderuntraditie

Sinds de allereerste editie heeft de Hoogeveense Cascaderun zich weten te vestigen als een niet te missen evenement in de regio. Met deelnemers van alle leeftijden en niveaus, van doorgewinterde hardlopers tot enthousiaste beginners, heeft de Cascaderun een bijzondere plaats ingenomen in de harten van velen. De unieke mix van sportieve uitdaging en gemeenschapsgevoel maakt dit evenement jaar na jaar tot een groot succes.

Markeer je kalender: 21 April 2024

Maak je klaar om je hardloopschoenen aan te trekken en je persoonlijke records te verbreken, want de 16e editie van de Hoogeveense Cascaderun vindt plaats op zondag 21 april 2024. Met de datum ruim op tijd bekend, heb je alle gelegenheid om je voor te bereiden en jezelf klaar te stomen voor dit sportieve hoogtepunt. Of je nu kiest voor de 5 mijl, de 10 mijl of de populaire familieloop, het belooft een dag vol plezier en prestaties te worden.

Inschrijvingen en testlopen

Houd de officiële website van de Cascaderun in de gaten voor informatie over inschrijvingen, trainingsmogelijkheden en tips om je optimaal voor te bereiden. Of je nu een doorgewinterde hardloper bent die altijd op zoek is naar een nieuwe uitdaging, of iemand die net begint met hardlopen en deel wil uitmaken van dit bijzondere evenement, er is voor ieder wat wils.

Samen vooruitkijken

Met de datum van de 16e editie van de Hoogeveense Cascaderun nu bekend, is het tijd om samen vooruit te kijken naar een dag vol sportiviteit, gemeenschapsgevoel en onvergetelijke herinneringen. Zet 21 april 2024 in je agenda en bereid je voor om de straten van Hoogeveen te veroveren tijdens dit bijzondere hardloopevenement. Of je nu gaat voor een persoonlijk record, een gezellige dag met je familie en vrienden, of gewoon om de sfeer op te snuiven, de Hoogeveense Cascaderun belooft weer een spektakel te worden dat je niet wilt missen!

Met de officiële aankondiging van de datum voor de 16e editie van de Hoogeveense Cascaderun op zondag 21 april 2024, is de opwinding in de lucht voelbaar. Markeer deze datum in je agenda, bereid je voor en maak je klaar om deel uit te maken van een sportieve traditie die Hoogeveen al jarenlang verenigt. Of je nu een ervaren hardloper bent of nieuw bent in de wereld van het hardlopen, de Cascaderun biedt voor ieder wat wils. Schrijf je in, train hard en beleef een onvergetelijke dag vol prestaties en gezelligheid op 21 april 2024!