Inschrijving voor de 16e Hoogeveense Cascaderun opent op 2 november!

9 oktober 2023 | Nieuws

Het is tijd om je loopschoenen klaar te zetten en je agenda te pakken, want de inschrijving voor de 16e Hoogeveense Cascaderun gaat van start op donderdag 2 november!

De Hoogeveense Cascaderun is al jarenlang de grootste en leukste run van Drenthe. Op zondag 21 april 2024 dagen we je uit om deel te nemen aan deze geweldige run, of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint met hardlopen.

Om je voor te bereiden op de grote dag, organiseren we op zondagochtend testlopen. Dit is de perfecte kans om het parcours te verkennen en jezelf uit te dagen. Dus kom langs en meet jezelf met andere lopers.

En dat is nog niet alles! We brengen ook Cascaderun Vitaal weer tot leven met wekelijkse trainingen op maandagavond op de atletiekbaan. De ervaren trainers van HAC ’63 staan klaar om je te helpen je hardloopvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dus, zet 2 november in je agenda en bereid je voor om je in te schrijven. Hou onze website in de gaten voor alle details over inschrijving en meer.

We kijken ernaar uit om je te zien op zondag 21 april 2024. Laten we samen de uitdaging aangaan en er een geweldige run van maken!