Cascaderun Vitaal 2024: het vitaliteitsprogramma voor jou!

2 november 2023 | Nieuws

De Hoogeveense Cascaderun heeft, in samenwerking met verschillende professionele partners, een programma ontwikkeld waarbij vitaliteit en gezondheid centraal staan. Het is laagdrempelig, een klein beetje uitdagend en het allerbelangrijkste; het is toegankelijk voor iedereen.

Samen sporten is leuker dan alleen. Informeer eens bij vrienden, familie of misschien zelfs collega’s. Je zult erachter komen dat je er niet alleen voor staat. Het uiteindelijke doel van dit vitaliteitsprogramma is dat jij je gaat realiseren dat vitaliteit en gezondheid een hele belangrijke bijdrage leveren aan het dagelijks functioneren op je werk, maar ook in je kostbare vrije tijd. Na het volgen van Cascaderun Vitaal, inclusief een beetje eigen inzet, zul je in staat zijn met een brede glimlach de finish van de Cascaderun te bereiken op 21 april 2024.

Hardloop Clinics

In samenwerking met HAC ’63 (Hoogeveense Atletiek Club) worden er twaalf hardloopclinics georganiseerd op de moderne atletiekbaan in Hoogeveen. Deze clinics zijn geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde loper. Zelfs als je nog nooit hebt hardgelopen is zo’n clinic iets voor jou!

Meer weten en/of inschrijven? Kijk dan hier: