Fantastische feestdagen en een gezond en sportief 2024!

24 december 2023 | Nieuws

Beste hardloopliefhebbers,

Namens het gehele team van de Hoogeveense Cascaderun wensen wij jullie fantastische feestdagen en een gezond en sportief 2024 toe! We hopen dat jullie genieten van deze bijzondere tijd met vrienden en familie.

Heb je al plannen gemaakt om jouw hardloopdoelen te realiseren in 2024? Overweeg dan om deel te nemen aan Cascaderun Vitaal. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, en dit is dé kans om onder begeleiding van ervaren trainers jouw prestaties naar een hoger niveau te tillen. Schrijf je snel in en maak deel uit van dit motiverende programma!

Bovendien nodigen we jullie uit om deel te nemen aan onze eerstvolgende testloop op zondagochtend 31 december. Een geweldige manier om het jaar sportief af te sluiten en alvast in de sfeer te komen voor de Cascaderun in april. Samen met medelopers kun je deelnemen aan deze gezellige oudejaarstestloop.

Terwijl we het nieuwe jaar verwelkomen, willen we jullie aanmoedigen om je hardloopschoenen aan te trekken en je klaar te maken voor de 16e editie van de Hoogeveense Cascaderun, die plaatsvindt op zondag 21 april 2024. Een prachtig sportief hoogtepunt waar we samen naar uitkijken!

Wij kijken er naar uit om samen met jullie een geweldig sportief jaar tegemoet te gaan. Schrijf je in, train hard en bereid je voor op een onvergetelijke Cascaderun!

Sportieve groeten,

Stichting Hoogeveense Cascaderun