Hardloopshirt voor Hoogeveense Cascaderun dit jaar in Van Gogh thema

29 februari 2024 | Nieuws

De Hoogeveense Cascaderun presenteert met trots het unieke hardloopshirt voor de editie van 2024, geïnspireerd op Vincent van Gogh. Dit jaar dragen de deelnemers een stukje van Van Gogh’s legendarische kunst met zich mee, met elementen van het beroemde schilderij “De Sterrennacht” en subtiele zelfportretten van de kunstenaar, wat dit shirt uitzonderlijk uniek en exclusief maakt.

Van doek naar shirt: Een eerbetoon aan Van Gogh

De organisatie kiest dit jaar bewust voor Van Gogh, een kunstenaar die ooit zijn voetsporen in Hoogeveen achterliet. Op de zijkanten van het hardloopshirt van Van Gogh’s meesterwerk, met een levendige weergave van “De Sterrennacht” aan de zijkanten. Wie goed kijkt, ontdekt Van Gogh’s zelfportretten op zowel de voor- als achterkant, een knipoog naar de kunstenaar die bekend staat om zijn zelfportretten.

Inschrijven kan nog

Het exclusieve hardloopshirt, beschikbaar in modellen voor heren, dames, en kinderen, is bestemd voor deelnemers van zowel de Unicef Kinderloop, GigaG-Cascaderun, als de 5 of 10 Engelse mijl. Inschrijven voor dit evenement is nog mogelijk!