Cascaderun dit jaar weer live op tv

11 april 2024 | Blog

Dit jaar zendt RTV Drenthe de Hoogeveense Cascaderun weer live uit op tv. De uitzending begint zondag 21 april om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.45 uur. Ook op rtvdrenthe.nl en in de app van RTV Drenthe is de Cascaderun live te volgen. Er is tijdens de uitzending aandacht voor activiteiten die in de ochtend zijn zoals de Unicef Kinderloop en de GigaG Cascaderun en er wordt live uitgezonden vanaf het finishplein waar de lopers van de 5 en 10 Engelse mijl binnenkomen.

De lange live-uitzending is dit jaar weer in handen van Karin Mulder. Mulder gaf eerder al aan zeer enthousiast te zijn over de Cascaderun:

“Het is Hoogeveen op z’n mooist. Het is een kneitergoed evenement. Hoogeveen schudt hiermee z’n bescheidenheid van zich af en bruist en straalt. Iedereen leeft er naar toe. Al lang van te voren zie je overal mensen hardlopen om in conditie te komen. De betrokkenheid van Hoogeveen is enorm. En dan op de dag zelf, al dat volk dat uitloopt om de lopers aan te moedigen. Geweldig!”

Karin Mulder, RTV Drenthe

RTV Drenthe is tijdens de Cascaderun met een team van zo’n 15 mensen aanwezigen. Naast de presentator zijn er meerdere cameramensen, technici, geluidsmensen en een regisseur aanwezig om de Cascaderun goed in beeld te brengen.