Alle vrijwilligers, lopers, toeschouwers en sponsoren: bedankt!

21 april 2024 | Nieuws

Beste vrijwilligers, deelnemers, toeschouwers en sponsoren,

Wat een fantastische dag was het vandaag tijdens de 16e Hoogeveense Cascaderun! We willen graag iedereen enorm bedanken voor jullie geweldige inzet, enthousiasme en steun. Zonder jullie zou dit evenement niet mogelijk zijn geweest.

Aan alle vrijwilligers: jullie harde werk en toewijding hebben ervoor gezorgd dat alles vlekkeloos verliep. Jullie zijn de onmisbare helden achter de schermen!

Aan alle deelnemers: jullie energie en doorzettingsvermogen hebben de straten van Hoogeveen gevuld met inspiratie en motivatie. Jullie prestaties hebben ons allen geïnspireerd!

Aan alle toeschouwers en muzikanten langs het parcours: bedankt voor jullie aanmoedigingen langs de route. Jullie steun heeft deelnemers geholpen om over de finish te komen en heeft deze dag extra speciaal gemaakt.

Aan al onze sponsoren: dankzij jullie genereuze steun hebben we deze prachtige dag kunnen organiseren. Jullie bijdrage is van onschatbare waarde, ieder jaar weer.

We willen jullie allemaal uitnodigen om volgend jaar weer van de partij te zijn op zondag 13 april 2025, voor een onvergetelijke 17e editie van de Hoogeveense Cascaderun. Laten we samen opnieuw geschiedenis schrijven en herinneringen maken die een leven lang meegaan!

Tot volgend jaar!

Met sportieve groet,
Stichting Hoogeveense Cascaderun