Cascade-haas loopt honderdste marathon

Cascade-haas loopt honderdste marathon

Cascaderun-haas Roel Kleine heeft zondag in Amsterdam zijn honderdste marathon gelopen. Kleine was haas op de Amsterdam Marathon en liep samen met Wessel Kranghand een aantal atleten naar net onder de vier uur. De netto tijd was 3:59:40.

Op facebook schrijft Roel Kleine “Een heel bijzondere “Amsterdam” was het ditmaal. Ik liep hier in 2005 namelijk zelf ook mijn eerste marathon. En nu vandaag liep ik hier mijn 100-e marathon. En zelfs op deze 100-e was er weer een kippenvelmoment en niet alleen om deze mijlpaal, maar ook omdat tot mijn grote verassing mijn gezin in de laatste bocht op de tribune zat met een groot spandoek. Echt super!

roel-kleine

Mijn speciale dank gaat natuurlijk uit naar hen, naar de loopvrienden van Loopgroep Spier en aan Henk Veldkamp, mijn sponser van Run2day Hoogeveen/Emmen. Maar bovenal naar mijn loopmaatje (haha ik mag tje zeggen, hij is wat jonger) Wessel Kranghand waar ik zo’n dikke 70 marathons/ultra’s samen mee gelopen heb!”