Iedereen bedankt en op naar volgend jaar!

Iedereen bedankt en op naar volgend jaar!

Beste allemaal,

Wat een fantastische dag was het vandaag tijdens de 15e editie van de Hoogeveense Cascaderun! Het was geweldig om te zien hoe alle deelnemers, toeschouwers en vrijwilligers zich hebben ingezet om er een onvergetelijk evenement van te maken.

Graag willen we alle vrijwilligers bedanken die zo hard hebben gewerkt om deze dag mogelijk te maken. Jullie inzet en enthousiasme hebben het evenement tot een groot succes gemaakt. Zonder jullie hulp zou dit niet mogelijk zijn geweest.

Ook willen we alle deelnemers bedanken voor hun sportiviteit en doorzettingsvermogen. Het was inspirerend om te zien hoe jullie de uitdaging zijn aangegaan en hebben gestreden tot het einde. Jullie hebben ons laten zien dat sport verbindt en dat iedereen kan deelnemen!

Daarnaast willen we ook alle toeschouwers bedanken die langs de kant stonden om de deelnemers aan te moedigen. Jullie hebben voor een geweldige sfeer gezorgd en laten zien dat de Cascaderun een evenement is waar heel Hoogeveen en omstreken bij betrokken is.

Tot slot willen we onze sponsoren bedanken voor hun steun en bijdrage aan dit evenement. Dankzij jullie hebben we dit jaar wederom een prachtige Cascaderun kunnen organiseren.

We hopen jullie allemaal volgend jaar weer te zien tijdens de Cascaderun. Tot dan!

Met sportieve groet,

Stichting Hoogeveense Cascaderun