Informatie voor deelnemers en bezoekers 2022

Informatie voor deelnemers en bezoekers 2022

Nog een paar dagen en het grootste hardloopevenement van Drenthe – de Hoogeveense Cascaderun – gaat weer van start. Met ruim 8000 deelnemers en 30.000 mensen langs het parcours en in het centrum van de stad is de Cascaderun al jaren een run met een landelijke uitstraling. 

Dat Hoogeveen het evenement waardeert is de afgelopen jaren meerdere keren gebleken. Zo werd de organisatie al eens benoemd tot Hoogevener van het Jaar en zetten de Hoogeveense ondernemers in het jubileumjaar 2016 de vrijwilligers in het zonnetje met een speciale Award.

Deelnemers
De deelnemers aan de Hoogeveense Cascaderun vinden veel informatie in de speciale bijlage die in de Hoogeveensche Courant verschijnt. Ook staat alles in de nieuwsbrieven. Starttijden en startvakken zijn te vinden onder ‘Deelnemen’ in het menu en dan onder het onderdeel waarvoor je je hebt opgegeven.

Daar vind onder faciliteiten ook waar je je kunt omkleden (in theater De Tamboer) en waar je je kuiten kunt laten los masseren.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Wie de route tot in detail wil weten met alle bandjes en groepen langs de kant, de waterposten en de EHBO-posten klikt op de kaart van zijn/haar afstand onderaan de homepage.

Zo snel mogelijk na afloop van de Cascaderun komt er een button in het menu van de site waar de uitslagen zijn te vinden. Er zijn dit jaar geen finishfoto’s en -video’s.

Bezoekers
De Hoogeveense Cascaderun is niet alleen feest voor de deelnemers maar ook voor de tienduizenden bezoekers. Hoogeveen viert het hardloopfeest massaal mee. Die bezoekers kunnen ook op de kaarten onderaan de homepage zien welk bandje/groep waar optreedt. En natuurlijk is er een uitgebreid programma na de Cascaderun en dat is HIER te vinden.