Theatershow “De Beste Verliezer”

Dé meest energieke Theatershow komt naar Hoogeveen! De organisatie van de Cascaderun staat al vele jaren bekend als innovatieve organisatie: nú gaat zij iets unieks doen: zij roept samen met inspirator Henk-Jan Koershuis alle Hoogeveners (en omstreken) op om De Beste Verliezer van Hoogeveen te worden. Op maandag 13 februari gaat het gebeuren. In het práchtige Theater de Tamboer.

 

KLIK HIER OM TICKETS TE KOPEN

 

Als organisatie willen we niet alleen een díjk van een wedstrijd ook in 2023 weer neerzetten: we willen ook een mooie bijdrage leveren aan een gezonder en mooier Hoogeveen. Dáárom bieden wij deze gave show aan.

De show was al te zien in alle 12 provincies. 90-90-90 wordt gezien als Nederlands meest waardevolle Theatershow. hoe je in 90 minuten tijd, de kans voor 90% kan vergroten om de leeftijd van 90 jaar te bereiken. Doe je niet mee aan de Cascaderun? Maar wil je wél gezond(er) leven? Dan is dit jouw kans om de meest gave show van Nederland bij te wonen.

Met vólle energie, bevlogenheid, passie die van het podium spát en de humor die niet ontbreekt. Inspirator en Bestseller auteur Henk-Jan Koershuis neemt je voor eens en voor altijd mee in de wereld van Voeding, Beweging, een Positieve Mindset en… Gedragsverandering. Na het verlaten van de show wíl én gá je voor eens en voor altijd die heerlijke gezonde stappen maken. Ze maken onderdeel uit van je leven. Op weg naar de 90 jaar. Mínimaal.

En wellicht raak je zelfs gemotiveerd om aan die gave Cascaderun deel te nemen. Dat is en blijft lekker vrijblijvend en jouw eigen keuze.

Meer informatie vind je hier. We hopen je te zien op maandag 13 februari!