Trainingen/Clinic GigaG

Dit jaar wordt de GigaG Cascaderun alweer voor de derde keer gelopen. Ter voorbereiding op deze loop kunnen de deelnemers meedoen aan de Cascaderun Clinics.

De clinics worden gehouden op de atletiekbaan aan de Sportveldenweg 3 in Hoogeveen van 10.30 – 11.30 uur op de volgende data: 7 januari, 28 januari en 4 maart. De vierde clinic is niet alleen de laatste maar ook nog eens een speciale clinic en staat gepland op 8 april. De deelnemers zullen dan het parcours van de GigaG Cascaderun gaan verkennen. Het is als het ware een generale repetitie voor de grote wedstrijddag een week later.

De clinic zal dit jaar voor het eerst op verschillende niveaus ingedeeld worden, je kan dus zo hard lopen als jij wilt! Je hoeft je niet op te geven voor deze clinics en de testloop, maar neem het liefst wel eigen begeleiding mee als je komt.
Schrijf je in voor de GigaG Cascaderun
Heb jij je nog niet ingeschreven voor de GigaG Cascaderun? Doe dit dan snel via deze link. De GigaG Cascaderun wordt, net als de reguliere Cascaderun, gehouden op 15 april 2018. Bij de inschrijving kun je aangeven of je een bedrag wilt doneren aan het goede doel van dit jaar: het GigaG Festival in Pesse.