Uiterwijk Winkel blijft hoofdsponsor

Uiterwijk Winkel blijft hoofdsponsor

Uiterwijk Winkel Verzekeringen heeft zijn betrokkenheid als hoofdsponsor van de Hoogeveense Cascaderun verlengd voor de komende drie edities.

De nieuwe overeenkomst is vorige week op het kantoor van Uiterwijk Winkel Verzekeringen ondertekend door de directie van Uiterwijk Winkel en het bestuur van de Hoogeveense Cascaderun. Jan Eitink, al vele jaren actief als vrijwilliger van de Cascaderun-sponsorcommissie, geeft aan bijzonder verheugd te zijn dat de uitstekende samenwerking met Uiterwijk Winkel Verzekeringen de komende jaren kan worden voortgezet.


Uiterwijk Winkel en Cascaderun ondertekenen sponsorcontract

‘Uiterwijk Winkel Verzekeringen is een betrokken hoofdsponsor en sportiviteit staat bij het bedrijf hoog in het vaandel.’ Erik van der Laan van Uiterwijk Winkel Verzekeringen: ‘De Cascaderun heeft een positieve invloed op de gezondheid van de vele deelnemers in onze regio. Bovendien brengt het evenement veel mensen op de been en heeft de Cascaderun Hoogeveen op een positieve manier op de kaart zet. Daarom blijven we graag als hoofdsponsor aan dit geweldige Hoogeveense evenement verbonden.’