Parkeren & OV

 Deelnemers en bezoekers van de Cascaderun van buiten Hoogeveen kunnen met het openbaar vervoer en met de auto dicht bij de start/finish komen. 

 

Met de trein

Kom je met de trein naar Hoogeveen dan kun je vanaf het Stationsplein de Stationsstraat volgen. Loop op de rotonde rechtdoor en dan de tweede weg rechts. Dat is de Brinkstraat. Loop voor de brandweerkazerne en het Klooster en ga rechtdoor. De weg gaat over in de Hoofdstraat en als je doorloopt kom je vanzelf bij het startgebied. De afstand van het station tot aan de start bedraagt circa 950 meter.

station_hoogeveen_spoorkant

Met de auto 
Kom je met de auto naar Hoogeveen dan is er voldoende gratis parkeerruimte in de buurt van de start.

 

Vanuit de richting Assen:
Neem afslag 26 Hoogeveen op de A28. Onderaan de afslag ga je op de rotonde linksaf. Bij de tweede verkeerslichten (bij de McDonalds) ga je linksaf, dat is de Griendtsveenweg. Daar kun je parkeren bij de diverse grote winkelketens (Leen Bakker, Gamma, Kwantum e.d.). Je bevindt je op zo’n kilometer vanaf de start. Loop de Griendtsveenweg uit en sla dan rechtsaf op de rotonde de Prins Bernhardstraat in. Je loopt dan zo naar de start.

 

Vanuit de richting Zwolle:
Neem afslag 26, Hoogeveen op de A28. Onderaan de afslag (verkeerslichten) ga je linksaf. Bij de verkeerslichten (bij de McDonalds) ga je weer linksaf. (Griendtsveenweg) Daar kun je parkeren bij de diverse grote winkelketens (Leen Bakker, Gamma, Kwantum e.d.). Je bevindt je op zo’n kilometer vanaf de start. Loop de Griendtsveenweg uit en sla dan rechtsaf op de rotonde de Prins Bernhardstraat in. Je loopt dan zo naar de start.

cascadea-afslag-hoogeveen

 

Vanuit de richting Emmen:
Op de A37 kies je de richting Groningen, de A28. Neem afslag 26, Hoogeveen. Onderaan de afslag (verkeerslichten) ga je linksaf. Bij de verkeerslichten (bij de McDonalds) ga je weer linksaf. (Griendtsveenweg) Daar kun je parkeren bij de diverse grote winkelketens (Leen Bakker, Gamma, Kwantum e.d.). Je bevindt je op zo’n kilometer vanaf de start. Loop de Griendtsveenweg uit en sla dan rechtsaf op de rotonde de Prins Bernhardstraat in. Je loopt dan zo naar de start.