Faciliteiten

Iedereen kan zich ‘onder dak’ omkleden in theater De Tamboer. Die vind je in de buurt van het start/finish gebied. Alleen deelnemers hebben toegang tot deze kleedruimte.

Onderweg zijn er verschillende posten waar water verkrijgbaar is of sponzen worden uitgedeeld. Na afloop is er onder meer fruit.

 

Water/spons parcours 5 Mijl:
– Zuidwoldigerweg, t.h.v. gemeenteboerderij
– Rotsvlinder
– Eikenlaan
– Finish, AA-drink sportdrank en fruit.

Water of spons 10 mijl:
– Zuidwoldigerweg, t.h.v. gemeenteboerderij
– Nijstad
– Lubbingerweg/ verbreding voor afslag Hoogeveenseweg
– Zuidwoldigerweg
– Rotsvlinder
– Eikenlaan
– Finish; drinken en fruit.

Tijdens de loop zijn er rondom het parcours voldoende medewerkers van het Rode Kruis aanwezig. Ze zijn herkenbaar aan hun rode uniform.

Na de Cascaderun is er de mogelijkheid voor een massage. Dat is in De Tamboer. Houd wel rekening met een wachttijd.


* GRATIS TEAMFOTO’S *
SBS Fotomarketing maakt voor uw team(s) een prachtig fotocertificaat dat circa een week na de Cascaderun per e-mail aan de contactpersonen wordt toegezonden. Op deze manier kunt u de foto van uw team(s) gemakkelijk afdrukken en/of delen via e-mail of social media. Het certificaat levert een waardevolle herinnering op aan de Cascaderun. Roep uw team(s) daarom op om vanaf 12:00 uur (tot circa 13:30 uur) een teamfoto te laten maken. SBS staat tegenover de Tamboer, bij ‘De Tas.’

* AFGIFTE TASSEN BEDRIJVENTEAMS IN DE TAMBOER *
Elk startnummer is voorzien van een bagagestrook met perforatierand. De deelnemer kan de strook, waarop het startnummer is vermeld, bevestigen aan de kledingtas zodat deze eenvoudig kan worden teruggevonden. Deelnemers aan de bedrijventeam competitie kunnen de kledingtassen tussen 12:00 – 16:00 uur afgeven en afhalen in De Tamboer. Zij krijgen hier tevens een flesje water aangeboden. Restaurant De Beren biedt uw deelnemers voor de start een gratis kopje koffie aan (de bonnen hiervoor vindt u in het startpakket).