Parcours & plattegrond

Centrumkaart


Parcours 5 mijl

Het parcours van de 5 Engelse Mijlen is gecertificeerd door de Atletiekunie. De route is volledig verhard. De wegen zijn tijdens de loop afgesloten voor het verkeer. De lopers krijgen onderweg bekers water en sponzen. Onderweg moedigen enthousiaste bands/groepen en dj’s de duizenden deelnemers aan. Wanneer je met de cursor op de locatie klikt kun je zien welke groep er optreedt.

Het is ook mogelijk om hier een GPX-bestand van de route te downloaden, die je kunt gebruiken op je sporthorloge (als deze dit ondersteunt).

Parcours 10 mijl

Het parcours van de 10 Engelse Mijlen is gecertificeerd door de Atletiekunie. De route is volledig verhard. De wegen zijn tijdens de loop afgesloten voor het verkeer. Onderweg moedigen enthousiaste bands/groepen en dj’s de duizenden deelnemers aan en krijgen de hardlopers bekers water en verkoelende sponzen. Wanneer je met de cursor op de locatie klikt kun je zien welke groep er optreedt.

Het is ook mogelijk om hier een GPX-bestand van de route te downloaden, die je kunt gebruiken op je sporthorloge (als deze dit ondersteunt).

Parcours GigaG Cascaderun

De GigaG-deelnemers starten om 13.00 uur vanuit het officiële startvak van de Cascaderun. Het eindpunt is de officiële finish in de Hoofdstraat. De GigaG-route is één kilometer. Onderweg moedigen enthousiaste bands en het publiek de deelnemers aan. Zie het kaartje.